MASSAGE

Svensk Klassisk Massage

Svensk klassisk massage och som certifierad massör - en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Massagen motverkar smärta, ökar blodgenomströmning och syresättning. 

Regelbunden massage är förebyggande och är en god investering i din hälsa.  

Proprioceptiv Neuromuskulär Facilitering- PNF

Som massage terapeut har jag även möjlighet att kombinera massagen med PNF-metoden som ger en muskeltöjning genom att först få en avspänning i den berörda muskeln utifrån neurofysiologisk princip. Denna måttliga muskelsammandragning innan töjningen som görs under PNF leder till en reflexmässig avslappning.

Hot Stone Massage

Hot Stone Massage utmärker sig med varma lavastenar och aromaoljor. Det hela skapar en känsla av harmoni och välbefinnande. 

Du som kund väljer mellan en hårdare eller mjukare version av massagen. Syftet med massagen är att öka blodcirkulation och lindra muskelvärk vilket leder till en skön återhämtning för kroppen. 

Om du önskar dig att prova på något mer än vanlig massage och uppleva fantastiska egenskaper av varma stenar så är Hot Stone Massage något för dig. Njutbart för kropp och själ!

Certifierad Massör & Massageterapeut.